Maak alvast kennis met je ongeboren baby.

Tijdens je zwangerschap worden er standaard maar twee medische echo’s aangeboden. Een groot voordeel van een pretecho is dat je altijd langs kunt komen om jouw baby in 2D, 3D en 4D te bewonderen. Het kan soms ook voorkomen dat je tijdens je zwangerschap een beetje onzeker bent. Een kijkje nemen naar jouw baby kan daarom erg fijn en geruststellend zijn.

Ook kun je bij een pretecho je zwangerschap op een leuke manier delen met familieleden en/of vrienden. Breng ze mee en geniet samen van de prachtige beelden. De echografist geeft je een duidelijke uitleg over alles wat op het scherm te zien is. Na afloop krijg je ook nog aantal leuke foto’s mee. Je kunt dit uitbreiden met diverse pakketten. 

 

Wanneer is een pretecho mogelijk?

In ons echopraktijk in Alphen aan den Rijn bieden we een pretecho aan vanaf de 15de zwangerschapsweek. Je kunt dan langskomen voor onder andere de geslachtbepaling. Of om gewoon even de baby te bewonderen. 

De 3D/4D echo is een aanrader tussen de 23ste en 27ste week van je zwangerschap. Later of eerder is zeker ook mogelijk, maar de beelden kunnen dan minder mooi zijn. In een later stadia heeft de baby bijvoorbeeld nog maar weinig ruimte in de placenta en is het lastiger om mooie beelden te krijgen. De hoeveelheid vruchtwater is hierbij ook belangrijk. Uiteraard doen we altijd ons uiterste best om je de mooiste beelden te geven.