Verlina: de leukste online shop voor betaalbare dameskleding
Verlina is anders dan andere webshops. Zo verkopen wij alleen producten die in de EU zijn gemaakt. Hiermee garanderen wij een top kwaliteit, want wij zijn van mening dat elk verkochte kledingstuk alleen van topkwaliteit moet zijn! Dus ben je opzoek naar de nieuwste, mooiste en beste kwaliteit mode? Zoek dan niet langer want bij Verlina ben je altijd aan het juiste adres! Wij hebben altijd een assortiment van meer dan 600 jurken (!!!) en zijn bovendien heel betaalbaar. Zo hebben wij altijd een up-to-date collectie van feestjurken, winterjurken, zakelijke jurken, casual jurken, tops en jassen. Voor ieder wat wils dus!
 
Betaalbaar shoppen
Natuurlijk wil iedereen zo goedkoop mogelijk shoppen, dat begrijp wij heel goed! Daarom onderscheid Verlina zich van de andere webwinkels door enkel en alleen kwaliteit producten aan te bieden tegen de scherpste prijzen.  
 
Kwaliteit hoog in het vandaal
Verlina hecht veel waarde aan kwaliteit en dat zie je terug in al onze jurken! Deze jurken zijn stuk voor stuk speciaal geselecteerd door onze zeer ervaren inkopers.
 
Snelle levering
Wij houden niet van wachten en wij gaan ervan uit dat jij daar ook niet van houdt! Met die gedachte proberen wij elk geplaatste en betaalde bestelling zo snel mogelijk op de post te doen. Zo worden alle orders geleverd tussen de 1-3 werkdagen. Uiteraard zijn ook wij afhankelijk van PostNL en kunnen dus een levering van 1 werkdag niet altijd garanderen, maar wij doen ons uiterste best!